Dragi starši in učenci!

Z današnjim dnem, 16. 3. 2020, pričenjamo s poukom na daljavo. Vsa navodila ste že dobili preko e Asistenta oziroma po elektronski pošti. Če boste imeli kakršnokoli vprašanje, se obrnite na nosilca predmeta ali razrednika. Verjamem, da nam bo skupaj uspelo ohraniti pozitivno energijo in povezanost, ki smo jo stkali, ter ne bomo dovolili, da nam kakršnokoli stanje prepreči dostop do znanja, izobraževanja in veselja, pa čeprav v drugačni obliki. Digitalni.

Naši otroci so naše največje bogastvo, zato bomo na šoli tako kot vedno storili vse, da izpeljemo pouk na daljavo po naših najboljših močeh in tako ohranimo učno energijo na visokem nivoju. Naši učitelji so pripravili za učence različne delovne liste, videoposnetke in ostala gradiva, ki jih boste prejemali v elektronski obliki preko novega orodja eAsistenta oz. po elektronski pošti.

Pazite nase in verjemite, da za vsakim dežjem posije sonce in ponovno prebudi zaspana polja. Posvetite se odnosom, družini, sami sebi in razmišljajte pozitivno.

 

Ravnatelj mag. Samo Kramer