Pozdravljeni!
6. a sporoča, da je v Rakovem Škocjanu super.

Ponedeljek
Danes je bil dan poln zanimivih doživetij. Uporabljali smo svojo domišljijo in si predstavljali zanimive podobe na jamskih stenah. Všeč nam je bil tudi mali naravni most, po katerem smo se tudi sprehodili. Poleg tega smo videli veliko naravnih znamenitosti. Srečali smo se z jamsko kobilico, netopirji, lisico, suho južino in mikroorganizmi. Všeč nam je tudi neokrnjena narava, legenda o zmaju … Kraj nam je tako všeč, da ga bomo mogoče obiskali tudi z družino.
Punce oz. Miške

Okoli 10. ure smo prispeli v Rakov Škocjan. Najprej smo se vselili in si razpakirali prtljago. Ko smo uredili sobe, smo igrali nogomet in odbojko. Nato smo šli v jedilnico, kjer smo imeli glavni sestanek, na katerem smo dobili navodila za bivanje. Po kosilu smo imeli malo prostega časa, potem smo šli na pohod. Opazovali smo kraške pojave, raziskovali jame. Po večerji bomo imeli še nočni sprehod.
Želve (Jan, Metod in Aljaž)

Dan je bil zelo zanimiv. Po prihodu in urejanju sob smo igrali nogomet. Dan se je zanimivo odvijal, najboljša pa je bila hoja po jamah in raziskovanje raznih živali.
Žabe (Anej, Žan, Nik, Ognjen)