Spoštovani starši, po odredbi MIZŠ in v dogovoru z občino bomo na OŠ Ljubno ob Savinji, po jesenskih počitnicah, pričeli s pripravljanjem kosil za učence in zunanje abonente, ki bi to želeli. V prvi vrsti bo topel obrok namenjen vsem tistim učencem, ki imajo v celoti subvencionirano prehrano, torej so upravičeni do BREZPLAČNEGA KOSILA.

Ker pa šolska kuhinja omogoča pripravo večjega števila kosil, bomo možnost prevzema toplih obrokov ponudili tudi ostalim učencem ter zunanjim abonentom. Prevzem obrokov bo možen vsak dan med 12.30 in 13:30 uro pred šolo, pri zunanjem vhodu v kuhinjo. Prevzemnik obroka je lahko učenec, starš, skrbnik ali druga oseba, ki jo navedejo starši. Prevzemnik obroka mora imeti 2 kompleta prenosne posode, katerega ob prevzemu kosila zamenja.

Naročite lahko tudi več kosil. Cena znaša 2,30 € (1. do 5. razred), 2,70 € (6. do 9. razred), 4,20 € (zunanji abonenti).

Vsem, ki ste upravičeni do BREZPLAČNEGA KOSILA in le tega niste zmožni prevzeti v šoli, bomo IZJEMOMA organizirali dostavo na dom.

Prosim, da to možnost v obrazcu označite, vendar upoštevajte, da so možnosti dostave resnično omejene, saj občinski kombi in oprema nista prirejena za tovrstno dostavo. Ker je časa za pripravo in organizacijo malo, vas prosim, da najkasneje do sobote, 7. novembra, do 12.00 ure, izpolnite priložen obrazec.

Hrano moramo namreč najkasneje v soboto naročiti.

Povezava do obrazca: OBRAZEC

Hvala za sodelovanje in lep pozdrav.

Ravnatelj, mag. Samo Kramer