Spoštovani starši!

Proti koncu tedna bo točno znano, kako bodo delovali vrtci v prihodnjem tednu. Zaradi lažje organizacije pa vam danes,na osnovi trenutnih informacij, sporočamo naše odločitve za prihodnji teden, ki naj bi vam pomagale, da se boste lažje odločali in organizirali.

Z veliko mero vašega razumevanja in potrpljenja je bila najboljša rešitev za preprečevanje okužb z virusom opravljanje zgolj nujnega varstva, za katerega je Občina Ljubno izdala sklep 14 dni nazaj. Število primerov okužb se v Sloveniji žal ne umirja kot bi si želeli, a vendar v vrtcu na Ljubnem razumemo, da mora življenje teči dalje. Po pogovoru z županom smo sprejeli odločitev, da nujno varstvo razširimo tako, da poizkušamo pomagati tudi tistim staršem, ki sami zaradi službenih obveznosti ne morejo zagotavljati varstva na domu.

Glede na opisano vas prosim, da na spodnji naslov pošljete potrebe po varstvu za prihodnji teden. Obveščamo vas, da so omejitve v skupini še vedno 6 otrok na oddelek, kar pomeni, da vas resnično prosimo za realno odločitev o tem ali otroku do konca razpisane epidemije ne morete zagotoviti varstva na domu.

Nujnost varstva otroka starši izkazujete s potrdilom delodajalcev za oba starša, oz. starša samohranilca. Potrdila lahko pošljete na spodnji e-naslov.

V vrtec lahko pripeljete samo zdravega otroka. V primeru, da je kdo v družini okužen s Corona virusom (pozitiven) ali ima odločbo o karanteni ali je v samoizolaciji, otroka ne smete pripeljati v varstvo. Zahvaljujem se vam za razumevanje!

V primeru, da potrebujete varstvo, vas prosimo, da se obrnete na pomočnico ravnatelja v vrtcu ga. Marjeto Sedovšek in pošljete sporočilo na njen e-naslov: marjeta.sedovsek1@guest.arnes.sinajkasneje do petka, 6. 11. 2020, do 9.00 ure. Prosimo, da navedete točen čas prihoda in odhoda otroka.

O vseh nadaljnjih ukrepih in spremembah vas bomo sproti obveščali.

Želimo vam zdravja!

Prijeten pozdrav,                                                               

   Ravnatelj:

mag. Samo Kramer