V torek,  18.10 20011, smo v Vrtcu Ljubno ob Savinji dobili za vse  nas zelo pomemben obisk.

Obiskal nas je pilicist Matjaž s policijske postaje Mozirje, ki je kljub zapolnjenemu urniku le našel čas, da se oglasi pri naših otrocih.

Silva Ajnik
sep.okt._11_131  sep.okt._11_140
sep.okt._11_149

V torek,  18.10 20011, smo v Vrtcu Ljubno ob Savinji dobili za vse  nas zelo pomemben obisk.

Obiskal nas je pilicist Matjaž s policijske postaje Mozirje, ki je kljub zapolnjenemu urniku le našel čas, da se oglasi pri naših otrocih. Radovedno smo ga pričakovali in se veselili njegovega prihoda ter z njim preživeli čudovit dopoldan. Z otroki treh starejših skupin našega vrtca se je g. policist prijazno pogovarjal  o varni vožnji z avtomobilom  in o varnem obnašanju  pešcev  v prometu. Otroci so že dobro vedeli, da morajo biti med vožnjo pripeti z varnostnim pasom v svojem sedežu, pa tudi svoje starše pogosto spomnijo na varnostni pas. Pravila varnega obnašanja na sprehodu pa  dobro poznajo,  vendar jih včasih težje upoštevajo.  Za nazornejšo predstavo nam je g. policist predvajal tudi nekaj risank na to temo. Z nami se je sprehodil po Ljubnem in nas opozoril na nevarnejše odseke naše poti ter nas posebej poučil o varnem ravnanju. Seveda pa se je kot najzanimivejša izkazala policijska oprema in policijski avtomobil. Slišali in videli smo njegovo sireno in si ogledali prostor, ki je namennjem nepridipravom.

Preživeli smo prijeten, zanimiv in poučen dopoldan. Hvaležni smo vsem , ki so nam omogočili to srečanje, še posebej pa se zahvaljujemo gospodu policistu Matjažu, ki nam  namenja ta čas.