Vabljeni, da se nam pridružite na Zaključno prireditev Pasavček, ki bo v ponedeljek, 6. maja 2019, ob 10.30 v večnamenskem prostoru naše šole.
Poleg maskote Pasavčka in ekipe iz Ljubljane, ki pripelje s seboj klop z otroškimi varnostnimi avtosedeži in naletne tehtnice, si boste lahko ogledali tudi kratek nastop naših učencev 1. razreda in otrok iz vrtca. Seznanili se boste z vsemi možnimi načini pritrditve otroških avtosedežev, pa tudi z uporabo varnostne čelade in ostalega.
Na prireditev se nam bodo pridružili tudi člani SPV občine Ljubno, predstavnik policijske postaje Mozirje, predstavnik prometne policije na motorju, reševalci in policisti. Po prireditvi bo pred šolo možnost ogleda teh vozil in kratka predstavitev.
Tisti, ki pa se dopoldanske prireditve ne boste mogli udeležiti, pa ste vabljeni, da se nam na kratko pridružite v večnamenskem prostoru vse do 14. 30 ure, kjer vam bodo predstavniki Agencije RS za varnost prometa na voljo z demonstracijami in odgovori na morebitna vprašanja.
Poleg tega pa ste vljudno vabljeni tudi na ogled razstave v večnamenskem prostoru.

Koordinatorica: Marija Ermenc