Spoštovani starši!

Odločitev vlade do danes še ni znana. Najverjetneje je, da se podaljša delno zaprtje vrtcev še v tednu ali dnevih od 4. 1. 2021 do 8. 1. 2021.

Če bo kakorkoli drugače, vas nemudoma obvestim.Vrtec Ljubno bo odprt za otroke zaposlenih staršev, ki morajo v naslednjem tednu delati, varstva pa si ne morejo zagotoviti na drug način.
Žal vas na zadnji dan starega leta prosim za hitro reagiranje, da bo začetek novega dober.

Danes, 31. 12.2020 od 13.00 do 14.00, bodo strokovni delavci poklicali le tiste starše, ki otroka iz nujnega varstva niste odjavili – se pravi, bo prisoten, da jim sporočite uro prihoda in odhoda otroka.

Upoštevajte, da je potrebno pred ponedeljkom (praznični vikend!) urediti organizacijo dela, prostorov, naročilo prehrane …Prosimo, da v vrtec pripeljete le zdrave otroke in to le v primeru, da zanje res ne morete zagotoviti varstva drugje.

Tisti starši, ki boste otroke  NA NOVO prijavili za prihajajoči teden, javite na mail: vrtecljubno@gmail.com, do 2. 1. 2021 do 10.00 ure. Po E –pošti ali osebno predložite dokazilo o zaposlenosti za oba starša, kar bo podlaga za izkazovanje potrebe po nujnem varstvu v vrtcu, do ponedeljka, 4. 1. 2021, do 15.00.

Otroci bodo cel dan v isti igralnici, zato se držite prihoda in odhoda otroka, kot ste najavili strokovnim delavcem.
Če se bo situacija kakorkoli spremenila, vas takoj obvestim.

V želji, da uspešno zakorakamo v novo leto, vas lepo pozdravljam.

Lepo pozdravljeni.

                                                                       Ravnatelj: mag. Samo Kramer